privat-kurs_maleri-aktivitet_larsjosSE

Bara för Dig /Er-kurs

Kursbeskrivning. Som den ende deltagaren i min atelje, vägleder och inspirerar jag Dig i ditt målande. Efter dina önskemål ”finner jag dig där du är och börjar just där”.

Vid valet av att vara 2-3 deltagare kan Ni dela upplevelsen och kunskapen, och i det fortsatta målandet vara ett stöd för varandra. Kontakta mig och föreslå ett datum.

PRESENTTIPS! Träffa rätt med en personlig gåva till någon som Du vill glädja med en passande målarkurs. Jag utformar ett vackert personligt presenkort.


 

kurser-kurbits-malning-teknik_larsjosSE

Kurbitsmålning

Kursbeskrivning. Med eller utan förkunskaper får Du lära dig att måla kurbits med traditionella färger och den rätta penseltekniken.

Akrylfärger är utmärkta vid övning av penselteknik med tanke på kort torktid som är praktiskt vid kurs. Den som trivs och önskar fortsätta med akrylfärgerna har goda möjligheter att uppnå ett bra resultat. Jag erbjuder alltid att prova på oljefärger som finns i konstnärsfärg på tub. Inga lösningsmedel används.

Oljefärgens torktid ger större utrymme för att kunna skapa t.ex. vackra ”chatteringar”, då färgerna läggs i varandra. ”Kurbitsmåleri på trä” eller ”Kurbitsmålning på duk” är de kurbitskurser som jag erbjuder.

 


 

dekoration-maleri-kurs-larsjosSE

 

Lär Dig att dekorera

Kursbeskrivning. Känner Du en längtan, att med stadig hand få fram det Du önskar? Avkoppling och fokus på bara färg, pensel och trevlig samvaro. Rätt pensel och teknik är grunden för att uppnå ett vackert resultat. Dessutom kan du av mig få många tips och stödjande vägledning att ta med dig på vägen framåt, när du vill måla blommor, blad, axstrån och enkla kurbitsformer, m m.

 


 

 

allmoge-maleri-kurs-utbildning_larsjosSE

Allmogemåleri

Kursbeskrivning. Äldre målningsteknik som t.ex ”drickamålning”och ”nävamålning” är enkla och kreativa tekniker där målarglädje och fri fantasi ges ett stort utrymme.

Teknikerna är lika enkla att förmedla som att åstadkomma direkta resultat med. En ”aha-upplevelse” för de flesta. På ett lättsamt sätt kan Du få komma i kontakt med de torra färgpigmenten , få en inblick i deras olika egenskaper och vilka bindemedel som använts till dessa inom allmogemåleriet. T ex. svagdricka, filmjölk och linolja.

En kurs i allmogemåleri är lika lämplig i form av en kort workshop som en längre kurs.

 


 

prinsessan-viktoria-event-larsjosSE

 

”Prova på-kurs”

Kursbeskrivning. Företagsevent, ”kultur på jobbet”, möhippa/svensexa, kompisträffen eller samla släkten.

Med lång erfarenhet av kurser och olika workshops är jag öppen för att möta förslag eller att själv föreslå vad som kan passa just Er.

 

Välkommen att höra av dig!

Ta kontakt direkt