Att odla vänskap och att måla rosor är en konst!

By 26 november, 2020Aktuellt, Blogg

Så glad jag känner mig att vara ägare av den här akvarellen målade av en härlig kreativ konstnärsvän! Therese Åkerman har tecknat och målat så länge hon kan minnas. https://www.facebook.com/groups/228561773936874/ Lusten att utvecklas och möta nya utmaningar både tekniskt och själsligt är en styrka jag såg och har sett hos Therese sedan första gången vi möttes för många år sedan. Hon och ett gäng trevliga tjejer från Vansbro kom hem till min nyinredda kursateljé på en workshop. Kontakten blev bestående med Therese! Inför Formveckan i Dalarna nu i oktober så fanns Therese Åkerman tillsammans med Mattes Monica som invigningsutställare på Monicas nyöppnade ”Ateljé M” i centrala Vansbro. Där satt tavlan som jag verkligen uppskattar på min vägg! Det är den tredje akvarellen jag har köpt av Therese. Och…akvarell är inte en konst jag kan. Men glad att jag kan odla vänskap. Nyfiken på trevliga mysiga Ateljé M? Se här  http://www.mattesmonica.se/

Translate »