Dalaliv- en dröm för många!

By 5 juni, 2014Blogg

image

“Jag finns för dem som vill skapa och bevara minnen från Dalarna”. Det är en fröjd att få vistas i denna vackra Leksandsmiljö! Jag lämnar så gärna vackra minnen efter mig. Det blev midnatt innan min arbetsdag tog slut. Men vad gör det när en kund är nöjd, och så vackert uttrycker sig med orden; “Kurbitsen på min gård kommer för evigt att förgylla min tid här"           

Jag träffar ofta kunder som förstår vad som ligger bakom ett bra hantverk. Det är det hantverksmässiga utförandet som bygger på erfarenhet, och som i sin tur ger den kunskap som det går att lägga själ och hjärta i.              Vill gärna tipsa om min trevliga kund Elisabeth Wahlin som verkligen lyckats med sitt "hantverk”, att ge ut en bok fylld av människors vardagliga strävan. En “god bok”, som innehåller mycket själ och hjärta!www.inspireramera.com

image

Translate »