Kursdeltagare på gång!

By 5 april, 2014Blogg

FANTASTISKT roligt att jag fortfarande har förmånen att få hålla kurser i måleri. Så har jag gjort nu i 20 år! En ständig utveckling för mig, eftersom det viktigaste i en kurs är kursdeltagaren. Alla är egna individer och därför står jag alltid inför ett utmanande uppdrag.  De senaste åren har jag haft dessa återkommande kurbitskurser för Medborgarskolan i  centrala Stockholm på Hagavägen med trevligt bemötande av personal inför varje kurs. Medborgarskolan i Falun är bekant med mig sedan starten för 20 år sedan, och Carina som arbetar där är en positiv själ som lockar många kursdeltagare till mina kurser. ETT STORT TACK till alla trevliga kursdeltagare och administratörer som har gjort, och fortfarande gör det möjligt för mig att förmedla “friskvårdande måleri” och utvecklas som kursledare!

TIPS! den som missat vårens kurbits-kurser kan anmäla sig till www.medborgarskolan.se                                                                       En sommardag på Lidingö 27 juni “Lär dig dekorera” eller till höstens kurser i Stockholm och Falun som jag redan är bokad för.

Translate »