”Tid och Rum” för fritt skapande!

By 8 april, 2019Aktuellt, Blogg

”Tid och Rum” för fritt skapande!

Att vara ”sin egen” som småföretagare handlar för mig om, att möta kunder och kursdeltagares önskningar och att få hjälpa till att uppfylla deras drömmar. Just det är en stor glädje i mitt yrke som dekorationsmålare och kursledare. För att behålla den glädjen inom mig så behöver även mina egna drömmar ibland få uppfyllas. Min egen dröm om att få  några dagars uppehåll på en plats där jag kan få vila och ro att skapa utifrån mig själv blev uppfylld när jag mötte Lena Broman, en konstnärssjäl som kom till min kursateljé på en kurbitskurs. Lena hade för många år sedan en dröm om en egen ateljé. Den  drömmen blev också förverkligad, och idag utvecklad till både Ateljécafe och BromanGard Bed and Breakfast i den fina byn Ryssa utanför Mora. Mitt omdöme – ”hemtrevnad och omtanke”! Se webbsidan http://bromangard.se/

Translate »