Minnen som lyser upp i vintermörkret!

By 12 november, 2019Blogg

Minnen som lyser upp i vintermörkret!

En vacker ”high light” är att jag även detta år fick träffa min ”Painting sister”, Decorative painter Sandy Braun! Den här gången är det jag som rest till Chicago, USA! Det blev en fantastisk dag tillsammans med generösa Sandy som ordnat så att vi även fick träffa hennes målande- och musicerande vänner. Vilken gästvänlighet! Det kändes som att vara i en ”Movie”!  Målarglädje fanns det mycket av i deras ”stugor”.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Med stor spänning tog jag mig till Swedish American Museum i Chicago för att träffa director Karin Abercrombie. Karin mötte mig med  ”ett stort leende och en öppen famn”. Genom mail en gång om året har jag och min vän och ”kollegiala stöttepelare” Maria Hulthén/Riksspelman – Sångerska – Violinist – Kompositör http://blogg.mariahulthen.se/ odlat den kontakt vi , som gruppen och projektet DalaFolkart, fick med museet redan år 2011. Och …nu kan alla års kontakter ”börja sin blomning efter ett fruktbart möte”!

Mer om trevliga minnen och möten kommer……

Translate »