”Sagans Häst”/ Limited Edition

By 7 december, 2023Aktuellt, Blogg

”Sagans Häst”/ Limited Edition

”Det är Sagans förtrollade häst som för oss framåt ibland”. Ett gammalt ordspråk som jag fångat. Och…ett kreativt resultat blev dessa  tre hästar ”Tro-Hopp-och Kärlek” som jag målat som en Limited Edition/begränsad upplaga. De skall nu ut i världen och kanske ”bära någon framåt”, så som jag burits av inspiration att fullfölja min idé- om hästar tre, som följas åt. Jag är så glad och tacksam att jag dessutom fann en god täljare, Sten Lindkvist, med rätt känsla för hantverket och formen på den vackra hästen. Hoppla… och åtta dagar efter detta inlägg , så har alla hästar redan hittat sin plats i livet. Med sig har de en hylla att stå på och ett hyllband i rött eller blått och dessutom ett Certifikat som visar att de tillhör en numrerad och signerad upplaga av 10 grupper av ”Sagans häst”.  Min egen ”Glädje och Uthållighet” har lönat sig. Jag känner mig stolt att jag har ett eget framtaget mönster som jag själv är ägare av:) För de som är intresserade och har tålamod….följ mina blogginlägg, så kan det i ”framtiden” hända, att någon annan unik produkt/gåva i begränsad upplaga kan finnas till försäljning av mig.

Translate »